Over SPEXS

Tweede vestiging Spexs Inspectie & Expertise geopend

Datum: 11 maart 2019
Tweede vestiging Spexs Inspectie & Expertise geopend

Spexs inspectie&expertise, gevestigd in Nispen en veelal werkzaam in Zuid-Nederland, opent een tweede vestiging. Eigenaar en oprichter Holm de Jong, ook actief met Bouwbureau Holm de Jong, vertelt: “Per maart van 2019 openen wij de deuren van onze Zeeuwse dependance aan de Albert Plesmanweg 4a in Goes. We zijn met Spexs inspectie&expertise al veel werkzaam in Zeeland en door er meer aanwezig te zijn, kunnen we nog steviger voet aan grond krijgen en er snel voor onze klanten zijn als zij ons nodig hebben. Mijn eerste opdrachten als zelfstandige kwamen van Zeeuwse klanten en ik heb in de loop der jaren een mooie klantenkring hier opgebouwd.”

Over Spexs inspectie&expertise

Spexs inspectie&expertise verricht bouwkundige vooropnamen, trillingsmetingen en bouwkundige schade expertises en geeft daarbij een onafhankelijk oordeel. “We brengen de bouwkundige staat van een object in beeld en leggen dit vast in een rapportage. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Zij staan zo sterker in een onderhandeling bijvoorbeeld.” Er is steeds meer vraag naar bouwkundige expertise. “We werken voor verschillende juristen als deskundige bij geschillen of rechtsbijstand zaken. En onlangs zijn we door een rechtbank aangesteld als deskundige in een zaak. Twee Zeeuwse gemeenten maken gebruik van onze expertise, in geval van schadeclaims”, legt De Jong uit.

Goes bleek een logische keuze voor de tweede vestiging: “Het ligt centraal en we huizen in bij een relatie. Toen hij dit pand op het oog had, werden we gevraagd mee te kijken naar de bouwkundige staat. Tijdens de rondgang werd duidelijk dat het pand voor hen op dat moment te groot was en enkele ruimten verhuurd zouden gaan worden. De keuze was snel gemaakt!”

Meer weten?

Kijk op de vernieuwde website www.spexs.nl of volg Spexs inspectie&expertise op LinkedIn. Lees ook de blog van Holm de Jong over de uitbreiding op http://blog.holmdejong.nl.

Tweede vestiging Spexs Inspectie & Expertise geopend

Spexs inspectie&expertise, gevestigd in Nispen en veelal werkzaam in Zuid-Nederland, opent een tweede vestiging.

Lees verder >>