Klanten aan het woord

Maas Jacobs

Willem Jan Aarsen, technisch directeur van Maas Jacobs: “Wij schakelen Spexs inspectie & expertise in voor opnames in de directe omgeving van onze nieuwbouwprojecten. Voordat we beginnen met ons transport en de bouwwerkzaamheden worden in opdracht van ons inspecties uitgevoerd bij omwonenden. Als we dan tijdens of na afloop van onze activiteiten klachten krijgen van bewoners, over overlast, scheuren of andere vormen van schade, gebruiken we het rapport van Spexs inspectie & expertise om de klacht te beoordelen. Rapportages worden zo’n tien jaar voor ons bewaard, wij vragen ze op als dat nodig is. Holm is pro actief. Hij maakt ruim voorafgaand aan onze werkzaamheden een afspraak, gaat in geval van een klacht zelf met mensen in overleg en vormt daarbij een onafhankelijk tussenpersoon, tussen ons en de bewoners. Hij is nauwkeurig en kundig in zijn werk en laat niets tot het laatste moment liggen. Je belt Holm en hij regelt het. Voor ons is Spexs inspectie & expertise een waardevolle schakel in ons bouwproces.”

Over Maas Jacobs

Maas Jacobs is een bouwbedrijf, ontwikkelend aannemer en producent van energiezuinige kunststof kozijnen. Kijk voor meer informatie op www.maasjacobs.nl.

NXXS ingenieurs en adviseurs


Seph Krijger, mede-eigenaar van NXXS ingenieurs en adviseurs, werkt al jaren samen met Spexs inspectie & expertise: “Wanneer wij uitvoerende werkzaamheden beschrijven in onze contracten voor overheden of aannemers aan bijvoorbeeld de riolering, laten wij vooraf bouwkundige opnames maken in de directe omgeving. Dat is waar wij Spexs inspectie & expertise voor inschakelen. Dan weten we de bouwkundige staat van de omliggende woningen (0-situatie). Als onze opdrachtgever dan achteraf aansprakelijk wordt gesteld voor schade, kunnen wij door het uitvoeren van een zogenaamde na-opname de verschillen in beeld brengen. Spexs inspectie & expertise verricht ook trillingsmetingen voor ons. Afspraken worden nagekomen en er is altijd een snelle follow-up als we bijvoorbeeld een bouwkundig advies van een bepaalde situatie nodig hebben. Holm is heel toegankelijk. Hij zegt waar het op staat, met de juiste expertise. En dat is prettig werken.”

Over NXXS ingenieurs en adviseurs

NXXS is een ingenieursbureau met de disciplines Watermanagement, Civiele Techniek, Contractadvies en Projectmanagement, gevestigd in Goes. Kijk voor meer informatie op www.nxxs.nl.

Tweede vestiging Spexs Inspectie & Expertise geopend

Spexs inspectie&expertise, gevestigd in Nispen en veelal werkzaam in Zuid-Nederland, opent een tweede vestiging.

Lees verder >>